top of page

Voetreflexmassage bij Kanker


Vorig weekend ben ik gestart met de opleiding Voetreflexmassage bij Kanker of ook wel Onoreflexologie genoemd. Wat was het een leerrijke weekend samen met andere gepassioneerde voetreflexologen. Wat me ook inspireerde was hoe we als reflexologen mensen met kanker kunnen ondersteunen in de verschillende fases van het proces.

Zowel tijdens als na de verschillende behandelingen, mensen met kanker helpen om hun fysieke, mentale en emotionele balans te verbeteren en dit door zachte maar gerichte aanraking.

Oefenen is een belangrijk onderdeel van deze opleiding en daarom ben ik op zoek naar een drietal personen met kanker die zich drie keer willen laten behandelen. Heb je interesse neem dan contact met me op gvanderwegen@skynet.be of 0475 41 57 00.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page