top of page

ENERGETISCHE VERTEBRAAL CORRECTIE (EVC)

Via onze ruggengraat worden verschillende orgaanfuncties aangestuurd. Dit gebeurd via de zenuwbanen die vanuit onze wervelkolom komen en zorgen voor aansturing van al onze lichaamsfuncties (organen, ledematen etc.). Ook verschillende meridianen lopen via onze wervelkolom (en rug) en sturen onze lichaamsfuncties aan.

De wervelkolom is net een grote informatie snelweg. Een kleine storing in deze informatievoorziening kan voor grote problemen zorgen.

Met EVC gebruiken we de informatie die je rug en de stand van de wervels geven om via de meridianen terug harmonie te brengen in de energiestroom via de wervelkolom als ook de stand van je wervels en organen.

 

EVC is toepasbaar bij kinderen, volwassenen en ouderlingen, o.a. bij rugklachten, orgaanklachten, spierspanning, emotionele klachten, vermoeidheid, burn-out, slapeloosheid, ...

EVC is een heel zachte techniek die uitgevoerd wordt op de voeten en de handen. Het zorgt voor een helend en corrigerend effect. EVC is gebaseerd op het werk van Shizuto Masunaga.

balancerende rotsen
bottom of page