FERTILITEITSREFLEXOLOGIE

Koppels die zwanger willen worden kunnen verschillende hinderpalen tegenkomen. Hierin kunnen zowel fysieke factoren dan wel emotionele factoren een rol spelen. Maar ook mentale en spirituele elementen beïnvloeden het zwanger worden.

Voetreflexologie is een ideale methodiek om aan de fertiliteit te werken, daar het doel van voetreflexologie het in balans brengen van de mens op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak.

"Er zijn reeds een aantal wetenschappelijke onderzoeken verricht naar het effect van voetreflexologie op vrouwen met verminderede vruchtbaarheid. Als we deze onderzoeken kritisch bekijken, kunnen we alleen maar concluderen dat voetreflexologie een positief effect heeft op de fertiliteit van vrouwen? Rechtstreeks opd e menstruele cyclus en eisporng, onrechtstreeks door het verlagen van stress en het verhogen van de doorbloeding van de onderbuik. Eén van de de meest opvallende onderzoekenbij vrouwen met anovulatie (minder dan zes cycli op één jaar tijd); in de reflexologiegroep werd 15.5% zwanger tegenover 9% in de controlegroep. Een duidelijk verschil. " UIt Fertiliteitsreflexologie Een werkboek van Greetje Van den Eede.

Dakini

Tervuursesteenweg 72a

3060 Bertem

 

0475/41 57 00

gvanderwegen@dakini.be

Contacteer me voor meer informatie

Volg ons op

  • Wix Facebook page

© 2015 - 2020 door Greet Vanderwegen