top of page

Reiki

Reiki is een levenskrachtenergie die jouw energie heelt op jouw energieniveau, die je helpt om jouw bewustzijnspad te lopen en je spirituele groeien ondersteunt.

Mikao Usuï onderwees Reiki in het begin van de 20ste eeuw en noemde het systeem “Usuï Reiki Ryoho”. Dit is de Usuï-techniek voor spirituele heling. Reiki is een handoplegging. De aanraking van de handen is bedoeld om de helende energie van een hoger niveau naar je over te brengen. Na een Reiki healing kan je een intense rust en ontspanning voelen.

Reiki healing

  • Reiki is het terug in balans brengen van jouw energie.

  • Bij vermoeidheid en futloosheid zal Reiki je weer energie geven.

  • Reiki helpt blokkades en/of storende invloeden in je energiesysteem op te ruimen (zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau).

  • Reiki laat je de energie voelen van volledige ontspanning en rust.

Reiki is niet alleen en helingsmethode, het helpt ook om je spirituele groei verder te ontwikkelen.

​De Reiki-behandelaar treedt op als tussenpersoon voor het doorgeven van de Universele Levensenergie. Door handoplegging gaat de Universele Levensenergie door je lichaam stromen, en gaat naar plaatsen die Reiki- energie nodig hebben. Tijdens een Reiki healing kan je bijvoorbeeld lichte tintelingen, koude of warmte ervaren.

De Reiki-energie heeft een harmoniserende werking op het gehele lichaam, zowel op het fysieke, het emotionele als op het spirituele lichaam. Bij een Reiki healing ervaar je bijna altijd een diepe rust en innerlijke vrede. Alles dat bestaat uit energie kan Reiki ontvangen.

 

  • Op fysieke niveau: Zowel het lichaam als de geest ervaren een intense rust. Daardoor kan de energie ook beter stromen. Lichamelijke klachten kunnen zich dan ook herstellen. Gifstoffen worden verwijderd.

 

  • Op emotioneel en mentaal niveau: Door het helingsproces worden oude pijnen, patronen, overtuigingen en blokkades opgelost en ontstaat er een nieuw bewustzijn, zodat je terug je eigen pad kunnen gaan.

 

  • Op spiritueel niveau: Reiki brengt je terug in contact met jezelf. Reiki-energie helpt je om jezelf te ontwikkelen. Je wordt je steeds meer bewust, van je persoon zelf, van de mensen en situaties om je heen. Ook de manier waarop je op personen reageert. Hoe meer je in contact bent met je levensenergie, hoe meer je naar je eigen waarheid gaat. Zo leer je met meer rust, respect en geduld bepaalde situaties en personen te bekijken. En er even waardevol naar te handelen.

Afspraak maken

Je kan een afspraak boeken

bottom of page