top of page

QI REFLEXOLOGIE

De universele levensenergie wordt in de traditionele Chinese geneeskunde Qi genoemd.  De universele levensenergie terug in balans brengen dat is waar Qi Reflexologie op focust.  De kracht van Qi Reflexologie ligt in het werken op jouw emotionele, mentale, psychisch en spiritueel welzijn via de voeten en het lichaam. Dit gebeurt op een zachte maar diepgaande manier.

Via Qi Reflexologie worden emotionele, mentale en psychologische ladingen vrijgemaakt. Zo worden lichaam en geest gereinigd en hun functies in positieve zin bevorderd waardoor krachten vrijkomen om je hart en de wil te versterken. Zo bereik je weer een natuurlijk en harmonisch evenwicht. En kan je vanuit je hart in je eigen kracht gaan staan.

Zoals je weet uit zich een inbalans in je Qi op verschillende vlakken:

  • Je kan fysieke klachten hebben, zoals rugpijn, migraine, maagkrampen, boulimie en anorexia, ....

  • Je kan emotionele minder stabiel zijn, o.a. overgevoelig, angsten, onzekerheden, nervositeit, plankenkoorts, verslavingen, ...

  • Je kan overprikkeld geraken (burn-out, fibromyalgie, cvs, ...).

  • Of je kan ook mentaal uitgeput geraken dat zich uit in concentratiestoornissen, veel vergeten, ...

Afhankelijk van jouw vraag kan er op die verschillende vlakken (mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel) worden gewerkt en zetten we ook verschillende methodieken in. Qi Reflexolgie combineert verschillende methodieken uit de Chakra reflexologie, Metamorfose reflexologie, Psychozone reflexologie, Reiki en STIR.

bottom of page